VELIKA LJETNA NAGRADNA IGRA!!!

Dragi naši!!

Od sutra, 14.7.2016. počinje velika ZOO VILI nagradna igra “Vedro ljeto,Gardaland ,Morski svijet i Safari park uz ZOO VILI” koja traje sve do 20.8.2016!!

Fond nagrada sastoji se od: 3 x prva nagrada, 3 x druga nagrada i 3 x treća nagrada (za svako područje izvlačenja, tri su područja, Zagreb, Karlovac i Samobor)

Prva nagrada je : putovanje za dvije osobe u Gardaland ,Seaworld i Safari park -u putovanje je uključeno prijevoz , noćenje u hotelu 3*, večera, doručak i ulaznice za Safari park, Seaworld i Gardaland.

Druga nagrada je poklon bon ZOO VILI-a vrijednosti 400kn (uključen PDV)Treća nagrada je poklon bon ZOO VILI-a u vrijednosti 200 kn (uključen PDV)

 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj koji za vrijeme trajanja Nagradne igre u bilo kojoj ZOO VILI trgovini  ostvare jednokratnu kupnju vrijednosti iznad 100kn (sa PDV-om), ispune kupon za sudjelovanje u Nagradnoj igri i ubace ispunjen kupon u prikupnu kutiju koja se nalazi u svim ZOO VILI trgovinama. Jedan račun za jedan kupon. Na kuponu moraju biti čitko ispunjeni svi podaci, broj računa, ime i prezime, adresa, kontakt telefon i važeći mail.

Više o pravilima nagradne igre pročitajte na sljedećem linku.

PRAVILA_NAGRADNE_IGRE_K.R.VILI_d.o.o.

 

Vidimo se u ZOO VILI trgovinama!!!

 

Vaša Zoo Vili ekipa :)

kvisual-resort-2016