SKU: 0719958167542

Chemi Pure Blue Nano

CHEMI PURE BLUE:

Vrhunska filtracija za grebenske, morske i slatkovodne akvarije visokog pH
Sad sadrži QuickWash Carbon ™, specijalni ekstrudirani peletirani aktivni ugljen od 0,8 mm koji ima 30% veću površinu od našeg izvornog ugljena.
Struktura novog ugljena je tvrda, čišća i smanjuje potencijal nastanka HLLE-a u vašoj ribi zbog sitnih čestica ugljenove prašine.
Sadrži dvije visokokvalitetne hibridne smole za izmjenu iona za stvaranje sinergijske formule za zdravlje i dobrobit stanovnika vašeg akvarija
Izvrstan proizvod za afričke ciklide.
Formula Chemi-pure Blue značajno smanjuje organske spojeve, mirise, fenole, toksine, lijekove, otopljene metale, fosfate i silikate. Peletirani aktivni ugljen velikog kapaciteta Chemi-pure Blue ima vrlo mali udio pepela i brzo se ispire, čime se smanjuje potencijal HLLE-a u vašem akvariju. Chemi-pure Blue koristi se najfinijom laboratorijskom tehnologijom smole za BRZO uklanjanje organskih sastojaka i fosfata iz vaše vode u akvariju dok istovremeno podiže redoks i pomaže u stabilizaciji pH.
Chemi-pure Blue traje duže od prosječnih medija filtra i smanjuje potrebu za čestim promjenama vode.
Jedinstvena formula Chemi-pure Blue najfiniji je medij za filtriranje morskog akvarija dostupan za zdrav, stabilan, kristalno čist morski akvarij.

Chemi-pure Blue revolucionarni je filtracijski medij koji je dizajniran da adsorbira dušične organske molekule, zajedno s fosfatima, a donekle čak i nitratima, mnogo brže, učinkovitije i dulje vrijeme od ostalih dostupnih medija za filtriranje akvarija.

Upute: Chemi-pure Blue čuvajte zatvorenu u spremniku dok ga ne koristite. Isperite vrećicu pod tekućom vodom 5 do 10 sekundi, stavite vrećice u područje s velikim protokom vode u posudi filtera ili HOB filtra.
Za najbolje rezultate voda bi trebala lagano teći kroz filter vrećicu i medij. Chemi-pure Blue treba mijenjati svaka 2-4 mjeseca, ovisno o bio-opterećenju. Ako se koristi više filtriranih vrećica Chemi-pure Blue, svaki tjedan mijenjajte jednu po jednu dok sve vrećice ne budu zamijenjene.

21,22