SKU: 4000498022535

Flexi CLASSIC SM 5m Uže Pink 12kg

Flexi new classic je savršen povodac za vašeg četveronožnog prijatelja i… za vas!
Njegov jedinstveni i ergonomski dizajn, svijetle boje u kombinaciji s godinama iskustva i Flexi tehnologijom, čine ovaj proizvod idealnim u svim situacijama. 5 m super snažnog užeta izdržat će ćak i najsnažnije povlačenje vašeg psa. Flexi povodnik za pse omogučit će vam: Sigurne i udobne šetnje. Udobno hodajte sa svojim četveronožnim prijateljem zahvaljujući fleksibilnom kolutu. Nema više neudobnih uzica! Sa svojim elegantnim dizajnom i ergonomskom ručkom, vodilica udobno leži u ruci. Uže se uvijek glatko uvlači i izvlači, ali zahvaljujući inovativnom sustavu kočenja uže možete podesiti na željenu fiksnu duljinu.

Inovativni Flexi patenti: Sustav kočnica s kratkim hodom: Novi i inovativni sustav kočnice s kratkim hodom, uključen u svaki povodac za pse iz linije flexi, reagira brzo i pouzdano i njime se može upravljati intuitivno zahvaljujući praktičnom gumbu za kočenje. Jednostavan za korištenje jednom rukom.

Funkcija trajnog zaustavljanja omogućuje vam šetnju s psom dok ga držite uz sebe. Povodnik za pse od užeta vrlo se lako uvlači bez obzira kako držite povodnik u ruci.

Uže i traka: Trakasti povodac je vrlo otporan i idealan za vrlo jake i velike pse. Mreža nudi visoku udobnost, osiguravajući tako da vas vaš pas prati u svakom smjeru. Kad se povodac ne koristi, remen se u potpunosti uvlači do kromiranog karabinera. Prilagodljiv s praktičnim dodacima: New Classic model može se prilagoditi LED sustavom rasvjete, savršenim za izlaske po mraku. Poslastice ili higijenske vrećice možete jednostavno spremiti u Multi Box spremnik. Sloboda kretanja: Nudi psu maksimalnu slobodu kretanja.

12,49