SKU: 116151603

Seachem Reef Zooplankton 250ml

Reef Zooplankton™ je koncentrirana mješavina morskog zooplanktona dizajnirana da osigura esencijalne masne kiseline, proteine, vitamine, aminokiseline, s biološkim karotenoidima za rast koralja.
Raspon velicine cestica je 12,5-500 µm za hranjenje širokog spektra stanovnika morskog akvarija.

Reef Zooplankton™ sadrži prirodni izvor karotenoida koji osigurava esencijalne proteine, kao i bioraspoloživiji izvor pigmentacije u usporedbi s drugim prirodnim izvorima i sintetickim pigmentima.
Karotenoidi pružaju dodatnu korist antioksidativnog djelovanja.

Osim toga, Reef Zooplankton™ je poboljšan kako bi se povecala bioraspoloživost važnih hranjivih tvari kao što su proteini, lipidi, vitamini B i drugi organski pigmenti, stoga koralji troše manje energije da izvuku nutritivnu korist. Miješa se tako da sadrži pravilan omjer masnih kiselina, ugljikohidrata i proteina.

Dobro protresti prije upotrebe. Dodajte 1 cep (5 mL) na 200 L (50 americkih galona) vode dvaput tjedno ili prema potrebi za održavanje rasta koralja. Za najbolje rezultate dozirajte izravno u akvarij; ciljno hranjenje može preplaviti koralje i imati negativan ucinak. Hladenje nakon otvaranja se preporucuje, ali nije obavezno.

Sastav:
voda, natrijev klorid, octena kiselina, Euphausia Pacifica, Artemia, Rotifer, askorbinska kiselina, limunska kiselina, astaksantin

23,50